torstai 29. maaliskuuta 2012

Kylpyhuone

Tämä postaus liittyy 4 viikon sisustuskuvahaasteeseen.
Paitsi että en kyllä tasan kuvaa meidän kylpyhuonetta vaan saunan. Varsinainen kylppäri, suihkutila siis, on niin mahdottoman epäkuvauksellinen kohde, että siellä ei ole mitään nähtävää. 
Saunan muuri on sen 60-vuotisen olemassaolonsa aikana ottanut "vähän" väriä pintaansa. Kai tuo on ihan harmaata betonia joskus ollut, mutta nykyisellään mustunut aika kivasti. Kuvassa seinä on paljon luonnollista vaaleampi, salamavalo vääristää ja koska kuvasin Rääkyjä kainalossa niin en jaksanut alkaa säätämään saadakseni autenttisen värisävyn.
Joku kiihkomielinen remonttireiska pitäisi tuota varmasti kauhistuttavana ja ensitilassa korjattavana kohteena, mutta minä tykkään siitä juuri tuollaisena. Onneksi mustat saunat olivat tulossa muotiin silloin kolme vuotta sitten kun me tätä saunaa rempattiin. Muuten en olisi saanut tuota mustaa tököttiä seiniin ja olisi pitänyt polttaa kiuasta luukut kiinni että olisi saanut seinät mustattua. Saunan remontista vastaava isäni tosin yritti viimeiseen asti vastustaa mustia seiniä, koska se olisi kuulemma synkkä ja ikävä. Höpö höpö. Musta ei ole koskaan synkkä ja ikävä väri, tai ainakaan ikävä. Synkistelyssä ei ole mitään vikaa.

Sain tahtoni läpi (tietysti sain kun itse maalasin) isäni vastustuksesta huolimatta ja kauniin mustan saunan.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti